Teater - LES MISÉRABLES 16 september 2017 - "Världens bästa musikal" i Jönköping - Hotellpaket

Upplev succémusikalen Les Misérables i Kulturhuset Spira! Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till ”Världens bästa musikal”!
Musikalen bygger på Victor Hugos episka roman Samhällets olycksbarn och har sedan urpremiären 1980 setts av över 70 miljoner människor i 43 länder och på 22 språk. Och den slår fortfarande försäljningsrekord!
Les Misérables är ett episkt verk om en mans kamp för att bryta med sitt forna liv och bygga ett nytt liv för sig själv och sin styvdotter i det efter-revolutionära Frankrike. Landet kokar av missnöjda studenter som hävdar sin rätt till frihet, jämlikhet och broderskap.
Smålands Musik & Teaters uppsättning görs i samarbete med Wermland Opera, som spelar Les Misérables till och med april 2017.

Obs! Erbjudandet bokas via mail eller telefon  

Vi erbjuder i samarbete med Smålands Musik och Teater hotellpaket med musikalbiljett, boende  i dubbelrum och härlig frukostbuffé.

Pris 895:- per person

enkelrumstillägg 200:-

uppgradering till deluxerum 250:- pp

Musikalen börjar kl 19.00. Det är 7 minuters promenad till Kulturhuset Spira. Vår restaurang Ester Kök & Bar öppnar kl 17.00 vid förbokning om ni vill vill äta middag innan musikalen.

Best Western Plus John Bauer Hotel, Jönköping
Tel: +46 (0) 36-34 90 00
E-post: hotellet@johnbauer.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse