222223224225

Loungebaren på John Bauer Hotel

Kontantfritt - vänligen betala med kort

Grillkväll på onsdagar

 249kr/person och barn 20 kr/år upp till 10 år.
Kom och njut i kvällssolen på Esters balkonger av våra kockars uppskattade grillbuffé på onsdagar kl. 18.00-21.00. Stor buffé med smaker för alla. Allt från grillade musslor, kvällens fiskrätt samt grillade köttbitar med goda såser, dressingar, sallader och tillbehör. Dessert på buffén 85 kr/person och 40 kr för barn upp till 10 år.
Glass med jordgubbar, banan, grädde, maräng, och chokladsås.

Hjärtligt välkomna!

Afterwork med livemusik 

För info!
Nu har vi kört sista Afterworken för denna säsong!!
Vi välkomnar våra fantastiska gäster åter nästa säsong.


After work med skönt folk, god mat och livemusik på fredagar med lokala artister. AW-erbjudande från kl. 16.00 och livemusik från kl. 17.30.

Fredagar med livemusikkl. 16.00-20.00

Erbjudande: AW-buffé inkl. 1 gl öl/vin alt alk.fritt 129 kr

AW-buffén varieras mellan olika från vecka till vecka. Se gärna i programmet nedan vilken buffé som gäller och vilka artister som spelar.

Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

Välkomna!

Välkomna!

Livemusikquiz på lördagar

För info!
Nu har vi kört sista quizet för denna säsong!!

Vi välkomnar våra fantastiska gäster åter nästa säsong.

Livemusikquiz varje lördag kl. 20.00-22.00 med Jönköpings absolut bästa artister. Välkomna att vara med och tävla om ett presentkort på 300kr, samt guldkort. Det är gratis att vara med, tävla enskilt eller i lag om max 4 deltagare. 


Välkomna! 

Lite info om vår fina bar

Välkomna till baren på John Bauer Hotel, med Paul Smith inspirerande miljöer och skön atmosfär upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. John Bauer baren en gammal AW-goding på fredagar och på lördagar är det quiz och livemusik med Jönköpings bästa artister. Öl- och vinutbudet är bra och varierat (passar alla), barhänget är helt enkelt väldigt skönt. I baren erbjuds även Esters bistromeny och andra bra erbjudanden. På sommaren kan man bänka sig utomhus på de båda balkongerna.

För info: Afterwork och livemusikquiz endast vår och höst

Följ oss
Facebook»
Instagram»

Inredning och design
"I de offentliga rummen såsom lounge, bar och veranda har vi velat förstärka de sociala aktiviteter som där pågår med inslag av starka färger, sammanhållna av den mörkt blålila basfärgen som innesluter lobbyn. I baren på John Bauer Hotel finns en direkt igenkänning från den randiga väggen i entrén. Här ville vi skapa liv och rörelse under ett dämpat undertak av mässing i vilket liksom barens koppar ger en extra glans till miljön. 

Metallerna i sin naturella form finns genomgående i miljön. Dessa förändras med tiden och åldras vackert trots ringar av glas och porslin. I baren är koppar kombinerat med ett acrylglas som färgsätts inifrån med olika ljus. I glasloungen har vi möblerat med soffor i blåa "kostymer", både manliga och kvinnliga, placerade mitt emot varandra. Två runda bord med fåtölj Bruno av Mats Theselius, bryter av i brunt läder. Äkta mattor skapar en atmosfär av vardagsrum och hemkänsla." 

Elisabeth Lejon, Inredningsarkitekt
Levande Lejon Inredning AB
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse