Best Western Plus John Bauer Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


222223224225

Loungebaren på John Bauer Hotel

Kontantfritt - vänligen betala med kort

Afterwork med livemusik 

After work med skönt folk, god mat och livemusik på fredagar med lokala artister. AW-erbjudande från kl. 16.00 och livemusik från kl. 17.30.

Fredagar med livemusikkl. 16.00-20.00

Erbjudande: AW-buffé inkl. 1 gl öl/vin alt alk.fritt 129 kr

AW-buffén varieras mellan olika från vecka till vecka. Se gärna i programmet nedan vilken buffé som gäller och vilka artister som spelar.

Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

Välkomna!

Livemusikquiz på lördagar

Livemusikquiz varje lördag kl. 20.00-22.00 med Jönköpings absolut bästa artister. Välkomna att vara med och tävla om ett presentkort på 300kr, samt guldkort. Det är gratis att vara med, tävla enskilt eller i lag om max 4 deltagare. Se gärna vilka artister som håller i quizzet i programmet nedan.

- Boka gärna bord och ät en bit mat innan quizzet.


Lite info om vår fina bar

Välkomna till baren på John Bauer Hotel, med Paul Smith inspirerande miljöer och skön atmosfär upplevs här en känsla av vardagsrum, lyx och hemtrevnad. Det är en blandad publik av stammisar, polare och kostymklädda gäster. John Bauer baren en gammal AW-goding på fredagar och på lördagar är det quiz och livemusik med Jönköpings bästa artister. Öl- och vinutbudet är bra och varierat (passar alla), barhänget är helt enkelt väldigt skönt. I baren erbjuds även Esters bistromeny och andra bra erbjudanden. På sommaren kan man bänka sig utomhus på de båda balkongerna.

För info: Afterwork och livemusikquiz endast vår och höst

Följ oss
Facebook»
Instagram»

Inredning och design
"I de offentliga rummen såsom lounge, bar och veranda har vi velat förstärka de sociala aktiviteter som där pågår med inslag av starka färger, sammanhållna av den mörkt blålila basfärgen som innesluter lobbyn. I baren på John Bauer Hotel finns en direkt igenkänning från den randiga väggen i entrén. Här ville vi skapa liv och rörelse under ett dämpat undertak av mässing i vilket liksom barens koppar ger en extra glans till miljön. 

Metallerna i sin naturella form finns genomgående i miljön. Dessa förändras med tiden och åldras vackert trots ringar av glas och porslin. I baren är koppar kombinerat med ett acrylglas som färgsätts inifrån med olika ljus. I glasloungen har vi möblerat med soffor i blåa "kostymer", både manliga och kvinnliga, placerade mitt emot varandra. Två runda bord med fåtölj Bruno av Mats Theselius, bryter av i brunt läder. Äkta mattor skapar en atmosfär av vardagsrum och hemkänsla." 

Elisabeth Lejon, Inredningsarkitekt
Levande Lejon Inredning AB
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse