Best Western Plus John Bauer Hotel
Facebook Twitter Google Plus Instagram

Din åsikt är mycket viktig för oss

Enkäten tar 5-7 minuter

Best Western Rewards-medlemmar får 250 poäng som tack för hjälpen


195196

Ester Kök & Bar

Kontantfritt - vänligen betala med kort

À la carte meny

Måndag-lördag kl: 17.00-22.00
Söndag stängt

Välkommen till restaurang Ester Kök & Bar, beläget mitt i Jönköpings centrum vid Munksjön. Här kommer maten in på fat och i karotter. För att få chansen att prova flera rätter har vi gjort rätterna till mellanstora rätter, så för att bli mätt och glad rekommenderar vi att man tar ett par rätter per person.

Lunchbuffé

Måndag-fredag kl: 11.30-14.00
Lördag  kl. 12.00-15.00
Söndag stängt

Vi serverar dagens lunch i form av en lunchbuffé och några av våra samarbetspartners är Ugglarps Frukt & Grönt, Ebbarps Norrgård, Sjöbergs Frukt & Grönt genom RP-frukt och Söderlinds i Långhult Habo.

Lunchbuffé: 105 kr inkl. vatten, salladsbuffé & hembakat bröd

 

Frukostbuffé

Måndag-fredag kl: 06.00-09.30
Lördag-söndag kl: 07.30-10.30 

På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som är skapade av Tina Nordström, unikt för Best Breakfast!

Frukostbuffé: 119 kr 

Bordsbokning

Bordsbokning
Tel: 036-34 90 20
E-post: ester@johnbauer.se

Om oss

Svanenmärkt och medlem i Regional Matkultur Småland
Vi är stolta att berätta att vi är Smålands första Svanenmärkta krog, vilket innebär att vi jobbar med så mycket ekologiska och närproducerade råvaror som möjligt, även ekologiska viner och drycker. Dessutom är vi medlemmar i Regional Matkultur Småland för att ta tillvara på regionens råvaror samt gynna lokala producenter.

Bröllop och fest
Vi har även stor erfarenhet av catering till bröllop, fester och invigningar. Eftersom varje fest är unik är det viktigt att tillsammans skräddarsy arrangemanget efter Era önskemål. Vi är öppna för alla förslag och brukar kunna fixa det mesta.Till ert evenemang finns det möjlighet att boka till en matlagningskurs, vinprovning eller chokladprovning, kanske i samband med er konferens, kick off, möhippa eller svensexa. Kontakta gärna oss för förslag. 

Vem var Ester?
Restaurangen är döpt efter John Bauers fru Ester Ellqvist. Ester var precis som John en begåvad konstnär och de båda träffades på konstakademien i Stockholm. Dock fick Esters konstnärskap stå tillbaka när hon gifte sig och bildade familj med John.

Kontantfria
Vi är kontantfria vilket betyder att du som gäst enbart kan betala med betalkort hos oss.

För catering  
Vänligen kontakta vår köksmästare Morgan Östberg
Tel: 036-34 90 05
E-post: ester@johnbauer.se
Förslag på bufféer»  


Esters matbar

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse